2022-04-01 11:08:20• hírek • közlemény

Íme az I. Agro Expo Home kiállítói, illetve az esemény részletes programja

Mint, ahogy arról beszámoltunk, az első alkalommal megrendezésre kerülő Agro Expo Szatmár keretében, több mint 50 különféle, mezőgazdaságban használt gépet állítanak ki, amelyek több mint 20 megbízható márkát képviselnek, köztük romániai, magyarországi, lengyelországi, olaszországi és németországi gyártók termékei is megtalálhatók lesznek.

Az Agro Expo keretében sor kerül a már ismert Expo Jobs rendezvény második kiadására is. Így az esemény első két napján, április 1-én humánerőforrás témában is lesznek szakmai beszélgetések. Ezek a programok 11.00 és 15.00 óra között, a Cinema One Laserplex galériájában zajlanak majd. Ugyanakkor április 2-án és 3-án, 11.00 és 16.00 óra között a  Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület szervezésében kerül sor a mezőgazdasági tematikájú konferenciára.


Az egész hétvégés rendezvény kikapcsolódást is kínál a résztvevők számára:

2022. 04.01 - 18.00-22.00 - DJ Leviciusz : Retro Party

2022.04.02 - 18.00-19.30 - Black River Blues Band

20.00-20.45 - Stephanie Barbara

21.00-22.30 - Hey Roop

2022.04.03 - 18.00-18.45 - Lavinia & Aurica

19.00-19.45 - Kozma Máté

20.00-20.45 - Két Haver


Kedvezőtlen időjárás esetén a koncertek az Aushopping galériaájában lesznek megtartva.  A részletes programot megtalálják az esemény Facebook-oldalán.


Lássuk többek között milyen cégekkel találkozhatnak április 1-3. között között az Aushopping bevásárlóközpontnál.
 

#1 A Nexxon-Mezőgazdasági gépek szállítója mezőgazdasági és ipari abroncsok forgalmazásában 20 év tapasztalattal rendelkező cég.  Kinálatuk a legjobb ár-érték arányt és a megbizható minőséget foglalja magába. Meggyőződésük, hogy a növénytermesztés hasznának maximalizálása az intenzív növekedésben van, vagyis a technika és a technológia fejlesztésében. Úgy válik, a haszon pedig a mindannyiunk közös érdeke, a jelenlegi globális környezeti problémák a Föld eltartóképessége is függ tőle.


#2 EBT - Euro Borod Trade Kft.-t magyar magánszemélyek alapították 1992 szeptemberében. Az első években a társaságk fő tevékenysége a bányaipari alkatrészek kereskedelme volt. 1993-ban megvásárolták a SyTa Kft. csapágyüzletágát, amely a további fejlődésük egyik igen fontos mérföldköve volt. Aktív piaci munkájuk eredményeként 2012 augusztusa óta fióktelepet üzemeltetnek Szatmárnémetiben, valamint 2013-tól Szlovákiában is dolgozik egy kollégájuk. Munkatársainak folyamatos képzésével, szolgáltatásainak színvonalának állandó emelésével, termékválasztékuk szélesítésével szeretnének egyre több elégedett vevőt a partnereik között tudni és még hosszú évekig az ipar szolgálatában állni!


#3 Az Akheron Serv 25 éves tapasztalattal működik a román piacon Bihar megyei székhellyel, de vannak vásárlói az ország egész területén, egyedüli forgalmazóként az országban. Természetesen raktárról szállítanak a cég által forgalmazott márkákhoz alkatrészeket, tartozékokat. Használt és pótalkatrészeket is kínálnak, ideális berendezések, traktorok, de különösen a kombájnok javításához. Garantálják az eladott termékek kiváló minőségét, de a hosszú élettartamot is, fő céljuk a vevői elégedettség.


#4 Az Umwelt kiváló minőségű, magyar és import mezőgazdasági, erdészeti, kommunális gépek forgalmazásával foglalkozik. A cég 2010 óta a Kárpát-medencei mezőgazdasági, erdészeti és kommunális gépkereskedelem szereplője. Több, mint 17 magyar és számos külföldi gépgyártó termékpallettáját tudják biztosítani ügyfeleik számára.


#5 Az AGROLINE 2010 óta állandó és megbízható szereplő a mezőgazdasági berendezések piacán. Műszaki és pénzügyi tanácsadó szolgáltatásaik segítenek a mezőgazdasági cégeknek, de az út elején lévő gazdálkodóknak is megtalálni a megfelelő megoldásokat a mezőgazdasági termelés növelésére. Minden új ügyfelet új partnernek tekintenek, nem csak egyszerű vásárlónak, és céljuk, hogy hosszú távú kapcsolatot hozzanak létre és tartsanakk fenn partnereikkel, ügyfeleikkel vagy beszállítóikkal, professzionalizmuson, gyorsaságon, összpontosításon és jövőképen keresztül.


#6 PanAgrotech több mint 15 éve tud hozzájárulni, az Európai Unió-s és más helyi vidékfejlesztési pályázatok sikeres lebonyolításához beszállítói oldalról. Eddigi munkáik során számos Partiumi, Erdélyi és Székelyföldi és 2018-tól Felvidéki (Szlovákiába, Baross pályázatra) és Délvidéki gazdának szállítottunk pályázatra mezőgazdasági gépeket. Teljes Romániát, Magyarországot és Szlovákiát lefedő szervíhálózattal rendelkeznek.


#7 Wirax Kft. a professzionális mezőgazdasági munkaeszközök és alkatrészek egyik piacvezető forgalmazója. A cég egyaránt teljesíti a kiskereskedők, hobbi- és őstermelők, valamint a nagykereskedők, viszonteladók és élelmiszer ipari termelők mezőgazdasági munkaeszköz és alkatrész igényeit. Széles kínálatk szinte az összes mezőgazdasági munkaeszközre és azok alkatrészeire kiterjed, a nem készleten lévő termékekre pedig akár egy napos beszerzési idő érvényes. Kínálatukból, az igényeknek megfelelően megrendelőik egyaránt választhatnak a legújabb, modern technológiás és magas minőségi termékek, vagy a kedvezőbb árú, használt mezőgazdasági munkaeszközök és alkatrészek között.


#8 Magazia lu’ Costică egy családi vállalkozás, amely büszke arra, hogy hatékony javítási szolgáltatásokat nyújt, profi és barátságos csapat által. Kizárólag a legjobb minőségű berendezéseket kínálja, melyeket megbízható gyártók támogatnak. 2009 óta támogatja a kistermelőket, a tereprendezési, de az építőipari vállalkozókat is.


#9 A Milan Kft. több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a gumiabroncsok területén, és rendkívül széles portfóliójuknak köszönhetően minden ügyfelét ki tudja szolgálni. Árusít gumiabroncsokat személyautókra, kisteherautókra, teherautókra, mezőgazdasági és ipari gépekre - berendezésekre, ATV-re. Ezen kívül gumiabroncs belsőket és hóláncokat is megtalálhatunk a cég kínálatában. A szolgáltatásaik között megtalálhatjuk a vulkanizálást és centrírozást, modern berendezésekkel egészen 52"-ig.


Az esemény helyszíne: Szatmárnémeti, Aushopping bevásárlóközpont parkolója, a Károlyi út 77-79. szám alatt

Az esemény időpontja: 2022. április 1-3., 10.00-22.00 között.

Hivatalos megnyitó: 2022. április 1., 15.00 óra

Támogatók: Nexxon Utilaje Agricole, EBT Euro Borsod Trade, Akheron Serv

Az esemény partnerei: Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület, Umwelt, Agro-Line, Panagroteh, Magazia lu’ Costică, Wirax

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: